Mail: info@airvideo.nl?subject=Interesse in Fotoreportage

Volgende keer kijk ik anders naar een handdoek ...

Afgelopen week een nieuwe trend gezien. Ja, voor mij dan. Zwaaien met een handdoek. Wat gaan deze mensen daar handig mee om!

Ga nu zelf ook oefenen als ik heb gedoucht.

Afgelopen dagen was de WM Aufguss 2014 bij Thermen Bussloo. De eerste deelnemer was Hans. Een fotogeniek persoon die door was gedrongen met de singel Aufguss. Thema van Hans "The Wall" De sauna werd 20 minuten voor het begin aangekleed. Buiten stond ik dan met m'n Nikon. De bezoekers kwamen allemaal voor de Aufguss van Hans. Camera gericht op de grond. Hans als laatste naar binnen het wachten op de eerste muzieknoot. Na 15 minuten kwam Hans als eerste de sauna uit. Enorm bezweet zag hij eruit. De ontlading en de enorme inspanning was duidelijk te zien op zijn gezicht. De bedoeling is om de mensen (80 mensen zaten in deze Sauna) met opgieting en show en zwaaien met een handdoek te entertainen.

Een Deens jurylid ging vandaag 11 keer de sauna in om te jureren. En zo'n opgieting duurt 15 minuten. Uit alle delen van de wereld kwamen de deelnemers; Polen, Italië, Duitsland, België, Afghanistan, Canada en uit ons kikkerlandje. Daar was niets van te merken deze dagen. Alleen de kikker die in de vijver lag te drijven, deze was net zo ontspannen als de saunagasten.

Na de prijsuitreiking kwam het echte vuurwerk zwaaien en dansen met een handdoek.

Prachtig!

Erik Peek

15 september 2014 


Mail: info@airvideo.nl?subject=interesse in Erik Peek Fotografie - Airvideo.nl