Mail: info@airvideo.nl?subject=Interesse in Fotoreportage

Pech onderweg ...


Vandaag was de bijeenkomst in Zwolle van alle rivierjutters uit Nederland. Rivierjutters zijn belangstellenden die fotograferen, twitteren, schrijven over de verandering die het project ruimte voor de Rivier eenmaal met zich mee brengt. Dit keer was het de bedoeling om het project in Zwolle te bekijken.

Alles ingepakt en dan bedoel ik ook  alle:  Mijn mini-helkopter, beeldscherm koffer, afstandsbediening, USB sitck met mijn presentatie met voorbeeld foto's etc.


Bleek mijn auto niet te willen starten. Accu spanning te laag. Gelukkig kon een buurjongen mij helpen met het aanslingeren en op weg. Onderweg naar Zwolle gingen toch meer lampje knipperen dan gebruikelijk en op de grens van Hattem zette ik de auto maar even aan de kant. Gelijk even gebeld naar de organisatie dat het mij niet zou lukken om op tijd te zijn. En gelijk gebeld naar mijn garage Dijkstra bedrijfsauto's te Heerde. En gelijk kwam Jan met zijn gele bus met een nieuwe accu. Maar hij zag gelijk al dat gaat hem niet worden. Het was verstandiger om even te gaan kijken in Heerde.

Geweldig slim een soort bypass gemaakt door een extra accu te plaatsen op de bijrijderstoel raam open en twee kabels rood en zwart langs de rechter buitenspiegel onder de motorkap. Bij de garage aangekomen eerst een kopje koffie gedronken en een leenauto gekregen met alle spullen weer op weg naar Zwolle. De excursie had ik wel gemist maar was wel op tijd om even mijn presentatie te doen over luchtfotografie.


Hierboven de foto's die gemaakt zijn van de rivierjutters. Om de 5 seconden maakt het toestel foto's.

Erik Peek Fotografie - www.Airvideo.nl

19 februari 2015
Mail: info@airvideo.nl?subject=interesse in Erik Peek Fotografie - Airvideo.nl